,,www.youtube.com/Koessenski,,www.facebook.com/pages/Bergbahnen-HochKössen/143386325725577,,,,www.bergbahnen-koessen.at/de/sommer/aktuelles/webcams,,,

Wintersport » Wintersport » Skigebieden » Tirol » St. Johann in Tirol


Hochkössen is een skigebied nét over de grens bij Duitsland. Het skigebied behoord bij de dorpen Kössen en Schwendt. In deze gezellige dorpen treft men relatief veel après-skigelegenheden aan, maar ook naast het après-ski is er ook veel te doen voor gezinnen en kinderen.

Het gevarieerde aanbod van pistes maakt het skigebied geschikt voor elk type skiër, van beginner tot vergevorderd. Laat u door de ‘slechts’  30 kilometer aan pistes niet tegenhouden! De verschillende lange blauwe afdalingen, geeft de beginnende skiër al snel vele mogelijkheden om het gebied te verkennen. De gevorderden kunnen skiën op de rode en zwarte pistes, waarvan een deel niet geprepareerd wordt (skiroutes). Zelfs voor langlaufers zijn er genoeg verschillende soorten geprepareerde loipes. De regio biedt ruim 140 km aan loipen, variërend van makkelijk tot zwaar.

Hochkössen heeft drie authentieke berghutten die te vinden zijn bij de verschillende liften. Het panoramarestaurant heeft een zonneterras met ligstoelen. De Bärenhütte is een rustiek bergrestaurant met een Canadees karakter waar verschillende Tiroolse lekkernijen te verkrijgen zijn. Het skigebied heeft ook een gezellige paraplubar waar gasten onder het genot van een drankje en muziek de dag afsluiten. 

www.bergbahnen-koessen.at

PISTES

15 km
11 km
4 km
TOTAL PISTES: 30 km
LIFTEN

7
3
1
0
0
SOCIAL MEDIA