Wintersport » Wintersport » Instructie en materiaal

Ski- & snowboardmateriaal

Wij hebben ervoor gekozen geen materiaal uit Nederland mee te nemen, maar alleen met lokale skiverhuurders te werken. Dat betekent dat u altijd verzekerd bent van goed materiaal. Mocht er desondanks toch iets niet in orde zijn dan kan dat heel eenvoudig ter plaatse worden opgelost.

Uw voordelen:


Onze ski- en snowboardbegeleiders


Op alle bestemmingen werken wij samen met de lokale skischolen. Daarnaast is het voor al onze wintersportreizen mogelijk om Lever Reizen begeleiders in te zetten.

Onze begeleiders zijn het paradepaardje van Lever Reizen. We hechten veel waarde aan kwaliteit en mede daarom heeft Lever Reizen een samenwerking met diverse Nederlandse sportopleidingen opgezet die een eigen wintersporttak hebben, waarbij de studenten opgeleid worden tot officieel ski- en of snowboardinstructeur met het daarbij behorende Oostenrijkse diploma. Deze opleidingen leveren een groot aantal van onze begeleiders.

Om de kwaliteit van onze overige begeleiders te waarborgen hebben wij een aantal jaren geleden in samenwerking met de skischolen van St. Johann im Pongau, Neukirchen, Maria Alm en Flachau een (semi-)professionele opleiding in het leven geroepen. De opleiding van onze ski- & snowboardbegeleiders wordt door hen verzorgd.

Onze begeleiders staan altijd klaar om u te helpen met een programma of kunnen - als u dat wilt - zelf een compleet avondprogramma voor uw groep samenstellen!