Wintersport » Wintersportreizen Bedrijven

Wintersport bedrijven

We horen vaak: "Doe voor de wintersportreis voor ons bedrijf eens een leuk pensionnetje, douche op de kamer, sauna en zwembad erbij, elke dag een keuzemenu en piste om de hoek in een lekker rustig skigebied". ... Vergeet het maar? .... Wij denken van niet!

Voor alle wintersportreizen voor bedrijven is onze gedachte: we hebben het of we vinden het voor u! Dat kunnen we ook gemakkelijk zeggen. Want elk jaar trekken we er met ons team meerdere keren op uit om bekende en ook nieuwe locaties te checken. Persoonlijk, dus wat we beloven is er ook!

Uw reis op maat gemaakt

Zoveel mensen, zoveel wensen: wil je het groepen naar de zin maken, dan moet je heel goed aanvoelen wat de deelnemers beweegt. Alle reizen worden daarom op maat samengesteld. Uw wensen bepalen hoe de uiteindelijke reis eruit ziet. Wat dat betreft kunt u met Lever Reizen alle kanten op; een klein of groot gezelschap, van een eenvoudige boerderij op 10 kilometer van de piste tot een schitterend 5-sterren hotel op de piste. Zo boeken veel bedrijven bijvoorbeeld hun wintersportreis als shortski; 3 dagen skiën met 2 overnachtingen. Een ideale formule!

Alternatieve programma's 

Op locatie eigen reisleiding en een uitgebreid programma met skilessen, lunches, feestavond met band, thema-buffet, slalomwedstrijd of een alternatief programma met jodellessen, stadsbezoek, arresleetocht of sneeuwschoenwandelen. Alles wat mogelijk is zullen we inzetten om de wintersportreis voor uw bedrijf onvergetelijk te maken. Belangrijk voor ons is dat u een complete skireis heeft die tot in de puntjes is georganiseerd, zodat u er met volle teugen van kunt genieten!

U bent van plan een wintersportreis met uw bedrijf te maken en het bovenstaande heeft uw interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon, mail of via het het aanvraagformulier onder het kopje contact

Om het u helemaal gemakkelijk te maken kunt u ons via Bel mij een bericht sturen en nemen wij contact met u op! 

OFFERTE?

Mocht u interesse hebben in een offerte dan kunt u deze aanvragen via het aanvraagformulier, email of via de telefoon.
Natuurlijk komen wij ook heel graag een keer bij u langs om persoonlijk kennis te maken en uw wensen door te nemen.

Vraag offerte aan

Skigebieden
Een skireis naar Oostenrijk boekt u simpelweg bij Lever Reizen. Hier vindt u onze selectie van mooiste skigebieden. Van beginner tot vergevorderd; voor elk niveau skiër en snowboarder heeft Oostenrijk genoeg te bieden.
Accommodaties
Wij hebben een goede samenwerking met een groot aantal accommodaties in Oostenrijk, variërend van luxe hotels óp de piste tot eenvoudige boerderijen op 20 min. rijden van het skigebied. Hier vindt u een greep uit ons aanbod.
Vervoer
Al onze reizen worden uitgevoerd door Keurmerk touringcarbedrijven die een ruime ervaring hebben met wintersport. De touringcars zijn voorzien van dvd en toilet en uiteraard rijden alle touringcars met winterbanden.
Materiaal en instructie
Wij werken samen met lokale skischolen. Daarnaast is het voor al onze wintersportreizen mogelijk om begeleiders van Lever Reizen in te zetten. Voor het materiaal werken wij uitsluitend met lokale skiverhuurders.