Wintersport » Wintersport Groepsreizen

Wintersport groepen

Ook voor wintersportreizen voor vrienden, familie en andere groepen bent u bij Lever Reizen aan het juiste adres!

Wintersport is bij uitstek dé vakantie om gezellig met de hele familie of een groep vrienden door te brengen in de sneeuw. Voor alle soorten groepen hebben wij in Oostenrijk een selectie van accommodaties die uitstekend passen bij de sfeer die u zoekt. We kunnen een volledig verzorgde wintersport vakantie in een hotel met bar, disco en een gezellige verblijfsruimte waar u ‘s avonds een spelletje kunt doen voor u organiseren. Een leuk dorpje in de omgeving bezoeken, schaatsen, zwemmen, sneeuwschoenwandelen door het magische witte landschap. Of wat dacht u van een dagje skiën in een ander skigebied, een stadsbezoek of een uitstapje naar een kasteel of andere bezienswaardigheid? Van alles is mogelijk. 

Vooraf alles geregeld

Naast een geschikte accommodatie kunnen wij ook alle andere zaken voor u organiseren, zoals vervoer, skilessen (voor de groten én de kleintjes), materiaalhuur en skipassen. Kortom een volledig verzorgde ski vakantie! Heeft u daarnaast nog specifieke wensen? Laat het ons weten en wij komen met een passend voorstel bij u terug!

Zorgeloos op vakantie

Voor ons is het belangrijk dat de skireis tot in de puntjes is georganiseerd, zodat u er met volle teugen van kunt genieten. Alleen dan zult u na thuiskomst denken: 'was alles maar zo goed geregeld'!U bent van plan een wintersportreis met uw groep te maken en het bovenstaande heeft uw interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon,
mail of via het het aanvraagformulier onder het kopje contact

Om het u helemaal gemakkelijk te maken kunt u ons via Bel mij een bericht sturen en nemen wij contact met u op!

OFFERTE?

Mocht u interesse hebben in een offerte dan kunt u deze aanvragen via het aanvraagformulier, email of via de telefoon.
Natuurlijk komen wij ook heel graag een keer bij u langs om persoonlijk kennis te maken en uw wensen door te nemen.

Vraag offerte aan

Skigebieden
Een skireis naar Oostenrijk boekt u simpelweg bij Lever Reizen. Hier vindt u onze selectie van mooiste skigebieden. Van beginner tot vergevorderd; voor elk niveau skiër en snowboarder heeft Oostenrijk genoeg te bieden.
Accommodaties
Wij hebben een goede samenwerking met een groot aantal accommodaties in Oostenrijk, variërend van luxe hotels óp de piste tot eenvoudige boerderijen op 20 min. rijden van het skigebied. Hier vindt u een greep uit ons aanbod.
Vervoer
Al onze reizen worden uitgevoerd door Keurmerk touringcarbedrijven die een ruime ervaring hebben met wintersport. De touringcars zijn voorzien van dvd en toilet en uiteraard rijden alle touringcars met winterbanden.
Materiaal en instructie
Wij werken samen met lokale skischolen. Daarnaast is het voor al onze wintersportreizen mogelijk om begeleiders van Lever Reizen in te zetten. Voor het materiaal werken wij uitsluitend met lokale skiverhuurders.