Wintersport » Wintersportreis Scholen

Bent u plan om met uw school op wintersport te gaan? Wij nemen graag de organisatie van u uit handen!

Wintersportreis met school

Al sinds vele jaren laat een groot aantal scholen hun wintersport, schoolreis en
winterkamp door Lever Reizen organiseren. Onze wintersportreizen worden helemaal op maat samengesteld: u geeft aan wat uw wensen zijn en wij gaan voor u aan de slag.

Goede accommodaties

Wilt u een jeugdaccommodatie voor uw school alleen? Lekker dicht bij de piste of is juist
wat verder weg beter voor uw schoolgroep? Geen probleem! Een groot skigebied waar u kilometers kunt maken of juist iets kleiner en overzichtelijker met makkelijkere pistes?

Kennis van de skigebieden

Wij hebben voor elke skireis de kennis van de skigebieden en bestemmingen en weten precies welke gebieden goed bij uw groep passen. Uiteraard kunnen wij voor u vervoer, lessen, liftpassen en skihuur regelen.

Nederlandstalige instructeurs

Wilt u tijdens de wintersportreis ski- of snowboardinstructie voor de scholieren? Wij kunnen Nederlandse begeleiders of instructeurs van de Oostenrijkse skischool inzetten. Wij werken samen met diverse lokale skischolen in alle skigebieden. De voordelen van onze eigen Nederlandse begeleiders: geen taalprobleem, goedkoper en meer betrokkenheid bij uw groep. Daarnaast zal één begeleider als reisleider worden ingezet. Deze is van begin tot eind uw aanspreekpunt en verantwoordelijk voor een goede uitvoering van het programma
van uw winterkamp!

Leuke avondprogramma's 

Een avondje rodelen of zwemmen? Wij regelen het voor u. Ook als u een uitgebreid avondprogramma wilt, helpen wij u met leuke activiteiten te organiseren die perfect zijn afstemd op uw groep.  Is de reis in het kader van een opleiding dan hebben wij een groot aantal mogelijkheden om ook het educatieve deel voor u in te vullen. Onze reisleiders ter plaatse zullen alles tot in de puntjes verzorgen, zodat u zoveel mogelijk kunt genieten!

U bent van plan een wintersportreis met uw school te maken en het bovenstaande heeft uw interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon, mail of via het het aanvraagformulier.


Om het u helemaal gemakkelijk te maken kunt u ons via Bel mij een bericht sturen en nemen wij contact met u op! 

OFFERTE?

Mocht u interesse hebben in een offerte dan kunt u deze aanvragen via het aanvraagformulier, email of via de telefoon.
Natuurlijk komen wij ook heel graag een keer bij u langs om persoonlijk kennis te maken en uw wensen door te nemen.

Vraag offerte aan

Skigebieden
Een skireis naar Oostenrijk boekt u simpelweg bij Lever Reizen. Hier vindt u onze selectie van mooiste skigebieden. Van beginner tot vergevorderd; voor elk niveau skiër en snowboarder heeft Oostenrijk genoeg te bieden.
Accommodaties
Wij hebben een goede samenwerking met een groot aantal accommodaties in Oostenrijk, variërend van luxe hotels óp de piste tot eenvoudige boerderijen op 20 min. rijden van het skigebied. Hier vindt u een greep uit ons aanbod.
Vervoer
Al onze reizen worden uitgevoerd door Keurmerk touringcarbedrijven die een ruime ervaring hebben met wintersport. De touringcars zijn voorzien van dvd en toilet en uiteraard rijden alle touringcars met winterbanden.
Materiaal en instructie
Wij werken samen met lokale skischolen. Daarnaast is het voor al onze wintersportreizen mogelijk om begeleiders van Lever Reizen in te zetten. Voor het materiaal werken wij uitsluitend met lokale skiverhuurders.